محل تبلیغات شما

 

صفحات مرکب چوبی: پیشرفت تکنولوژی در تولید فراورده های چوبی باعث شد برای جلوگیری از امراض و معایب چوب و حل مسائل مربوط به خشک کردن و اشیاع چوب و بطور کلی حذف فرآیندهای دشوار برای استفاده از چوبهای ماسیو اقدام به انهدام الیاف به هم پیوسته چوبها شود.برهمین اساس باتبدیل چوب به خرده چوبها و الیاف و بااستفادهاز پیشرفتهای تکنولوژیک به تولید فراوردهای صفحه ای چوبی مانند تخته خرده چوب،تخته فیبر ،MDF وHDF پرداخته شد. بطورکلی به علت عدم به هم پیوستگی الیاف ذرات چوبی موجوددر این صفحه ها،ازنظر مقاومت در مقابل نیروهای کشش و فشار ،نمی توان از آنها مانند چوب استفاده کرد.مثلا پایه مبل نشیمن رانمی توان از صفحات مرکب چوبی ساخت مگر اینکه باطراحی خاص حجم پایه راچندین برابر کنیم و باز هم صفحات مرکب بدون روکش در این مورد قابت تائید نیست.پس باید در موقع خرید مبلمان دقت کنید به هیچگونه مبلمانشما ازصفحات مرکب چوبی بدون روکش حتی در جاهایی مانند صفحه میز ساخته نشده باشدو حتما باید کلاف،پایه ها وقیدهایمبل از چوب ماسیو ساخته شده باشد.

اساسا صفحات مرکب چوبی بدون روکش ،جایگاهیبرای مصرف در مبلمان ندارند.به همین دلیل کلیه صفحات مرکب چوبی رادر کارخانجات سازنده این صفحات و یا در کارخانجات یا کارگاههای سازنده مبلمان و دکوراسیون با روکشهای طبیعی یا مصنوعی به شرح زیر روکش می کنند:

الف: سطوح صفحات چوبی (نئوپان-MDF وغیره)معمولا به وسیله روکشهای ورقه ای نازک مصنوعی(نئوپان، MDF و غیره) معمولا به وسیله روکشهای ورقه ای نازک مصنوعی (کاغذ آغشته به چسبهای مصنوعی) پوشیده می شود.سطح حاصله با توجه به نوع کاغذ مصرفی(ساده،رنگی،نقش دار) ممکن است ساده یا دارای نقوش مختلف از جمله نقش موج و الیاف چوب را داشته باشد. از این صفحات برحسب نوع رزینی که در روکش آن ها بکار برده شده در مکانهای با حرارت و رطوبت زیاد و حتی میزهای آزمایشگاه و یا مبلمان داخل حمام،وسائل آشپزخانه و… استفاده می شود. بنابر این موقع خرید مبلمان اداری، آزمایشگاهی یا آشپزخانه که صفحات مرکب چوبی در آن ها بکار برده شده، اطمینان از نوع روکش به کار برده شده در این صفحات که می بایست متناسب با محل مصرف مبلمان شما باشد، ضروری است. برای کسب اطمینان از این مسئله راهی جز اخذ ضمانت از سازنده مبل نخواهد داشت پس در پی گرفتن از این تضمین از فروشنده یا موسسه مسوول باشید.

ب: سطوح صفحات مرکب چوبی نباید رطوبت را از خود عبور دهند و یا اگر در تماس با مواد شیمیایی هستند، باید تمام سطوح این صفحات دارای روکش کامل باشند و هیچگونه محل آزاد نفوذ رطوبت و…. نداشته باشند. ضمنا در مبلمان ساخته شده از این صفحات باید تمام گوشه ها و لبه صفحات پخ زده یا گرد شده باشند(تیزی نداشته باشند)

ج:سطوح صفحات مرکب چوبی بوسیله روکشهای نازک صفحه ای چوبی طبیعی پوشیده می شود این روکشها با نقش و نگار طبیعی قابلیت ایجاد نقش های خاص جور کردنی مانند صفحه شطرنجی،جناقی و غیره را دارد.باید دقت شود که بعد از روکش کردن کامل همه سطوح و بعد از عملیات ساخت مبلمان و دکوراسیون حتما تمام سطوح روکش شده،طبق استاندارد با رنگ پلی استر یا نیتروسلو و…رنگ کاری شود،زیرا این نوع روکشها مقاومت لازم را مانند روکشهای مصنوعی عنوان شده در بالا ندارند.هر چند که صفحات با روکش مصنوعی پس

از ساخت نیاز به رنگ کاری ندارند و این مسئله یک نکته مثبت و با ارزش در کاربرد این مواد می باشد ولی باید دقت کنید که چنانچه آسیبی مانند خطر افتادگی و یا شکستگی و فرو رفتگی در سطح آنها ایجاد شود به ندرت قابل تعمیر خواهند بود،اما در صفحات دارای روکش طبیعی می توان آسیبها را به سادگی تعمیر و تصحیح کرد.باید دقت کنید دو طرف صفحات پرورده روکش طبیعی چسبانده شده باشد در غیر اینصورت صفحه مبلمان شما کج خواهد شد.

د:سطوح صفحات مرکب چوبی بوسیله صفحات فرمیکا(رزوپال)پوشیده می شود.فرمیکا از تعداد لایه کاغذ مخصوص آغشته به مواد شیمیایی و چسب که پرس شده و تشکیل یک لایه سخت و شکننده به ضخامت حدود ۱/۵ میلیمتر را می دهند،ساخته شده است.این لایه سخت در صورت چسبانده شدن به روی صفحه های چوبی،مقاومت خیلی زیادی در مقابل ضربه،خش ایجاد می کند.

پیشرفتهای تکنولوژیک به تولید فراوردهای صفحه ای چوبی

تمیز کردن مبلمان چوبی

فناورى‌نانو واژه‌اى است کلى که به تمام فناورى‌هاى پيشرفته در عرصه کار با مقياس نانو

صفحات ,چوبی ,روکش ,مرکب ,مبلمان ,صفحه ,مرکب چوبی ,صفحات مرکب ,این صفحات ,و یا ,می شود

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ساخت مدرسه شاد